MapTiler logo

Telefontider - ☏ 95 00 10 70

Med SUPPORTAVTALE
Dag Tidsrom
Mandag 17.00 - 20.00
Tirsdag 10.00 - 14.00
Onsdag 10.00 - 14.00
Torsdag
Fredag 10.00 - 14.00
Lørdag
Søndag 18.00 - 20.00
Uten avtale
Dag Tidsrom
Mandag
Tirsdag
Onsdag 10.00 - 14.00
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag 18.00 - 20.00
Utenfor supporttid
Utenfor telefontidene er du selvfølgelig velkommen til å sende en e-post. Den vil bli besvart så snart vi har enledning. Fyll ut skjemaet nedenfor.
Alle feltene må fylles ut.
Navn
Din e-post.
Mobilnr.
Skriv her hva du trenger hjelp med:
Meldingen er sendt.
Vi tar kontakt med deg så snart vi kan!
Mine kjøp


Hvordan det fungerer...
I denne delen av kartarkivet finner du steder der det finnes orienteringsklubber som tilbyr nedlastbare kart. Tjenesten (sett fra denne siden) er ganske ny, derfor er det foreløpig kun et fåtall klubber som har satt opp kartene sine for slik visning.

Oversiktskartet endrer seg etter hvert som du zoomer eller panorerer (flytter kartbildet). For de ytterste zoomnivåene vil hver klubb være representert med en ring. Ringen størrelse avhenger av antall nedlastbare kart. Stor ring = mange tilgjengelige kart.

Zoom inn og du vil etter hvert se omriss av klubbens kart.
Klikk på omrisset og du får opp detaljeinformasjon, samt tilbud om å se eller laste ned utsnittene. Zoomer du helt inn, vil du kunne se hvor utsnittene ligger (i terrenget), samt kunne få tilgang til utsnittene (de nedlastbare filene) direkte fra kartvisningen.

Det jobbes med å få på plass betalingsløsning. Når dette er etablert, kan du kjøpe betalte kart av de klubbene som velger å tilby dette.

Øverst i kartbildet finner du knapper for filtrering. Filterknappene er kun synlige så lenge kartene vises med omriss.

Du vil også finne knapper for filtrering av utvalgte klubbers kart. Klubbknappene endrer seg etter hvert som du zoomer eller panorerer og kartbildet som vises avgjør hvilke klubber som inngå i søket.

Helt til slutt vil vi nevne at du også kan søke med tekst. Treffene kan være stedsnavn, klubber, kart eller kartutsnitt.

Enjoy!
Grafikken forteller...
Registrere klubben
For å registrere klubben, fyller dere ut skjemaet (se neste side). Det kan være lurt at det er den som skal være klubbens SUPERADMINISTRATOR som gjør dette. Superadministratoren vil være den i klubben som tildeler rettigheter videre. Klubben kan kun ha EN superadmin.

Registreringsskjemaet åpnes i en ny fane, og det kan være lurt å gjøre dette fra en PC (ikke mobil).

Når skjemaet er fylt ut, mottar superadmin en e-post med kvittering på hva som er bestilt. Det vil deretter måtte foregå en liten manuell behandling hos oss. Deretter vil dere bli kontaktet når alt er på plass og dere kan begynne å bruke kartarkivet.Løype
Kart
Ved å fortsette til nedlasting av kartet, bekrefter du at
kartet KUN skal benyttes til PERSONLIG bruk og
ikke kommersielt, selv om kartet er gratis.

Vil du fortsette?
er et betalt kart.
Prisen er
og betales via Vipps.Ved å fortsette handelen bekrefter du at kartet KUN skal benyttes til PERSONLIG bruk og ikke kommersielt.
Betal
med
Kartet er betalt!
Klikk for å enten åpne kartet direkte eller for å laste ned filen.