KARTarkiv

KARTarkiv er en tjeneste som tilbys kunder av Konkylie Data.

KARTarkiv er laget for lagring av O-cadfiler og legger alle klubbens kart i en separat mappe, som kun klubbens utvalgte medlemmer har tilgang. Hver av disse medlemmen kan gis tilgang til ett eller flere kart.

Hvis klubben har en ekstern kontakt som trenger tilgang, f.eks en kartkontrollør, en synfarer eller karttrykker, kan denne personen også gis tilgang til klubbens kart (ett eller flere).

Hver gang et kart lastes ned for korreksjon, blir en kopi av gjeldende versjon liggende på serveren, slik at andre kan benytte denne som løypegrunnlag mens endringene pågår. Ved nedlasting sendes en e-postmelding til alle de som har tilgang til det aktuelle kartet med varsel om at kartet nå er sperret for endring av andre enn den som laster det ned. Tilsvarende sendes det ut melding om oppheving av sperren når kartet lastes opp etter korreksjon.

Ved opplasting av kartet har du som bruker tilgang til et kommentarfelt, som kan brukes til å beskrive endringene. I tillegg kan du krysse av for om du vil at versjonen skal oppdateres.

Bruk av KARTarkiv koster kr 240,- pr år pr klubb. Klubben kan da laste opp inntil 20 kart.
For klubber som bruker Konkylie Data som leverandør av ikke-offsettrykte kart, er tjenesten gratis.

Ønsker du flere opplysninger om bruk av tjenesten, ta kontakt med Konkylie Data.


PS: Hvis du vil ta en titt på hvordan det funker, så kan du logge deg inn i som klubben "OK DEMO". Brukernavn = "demo", passord = "demo".

Prøv ZippyGO!

Har du prøvd den nye kart-appen ZippyGO. Den kan brukes via app (lastes ned der du vanligvis laster ned apper til din mobil), eller du kan bruke den fra en nettleser.

Via admin-panelet er det superlett å laste opp en georeferert kartfil og tilpasse denne nøyaktig til bakgrunnen. Se video på YouTube . Når dette er gjort, kan kartet gjenbrukes utallige ganger. Og du trenger ikke bare å bruke o-kart. Hva med å slippe fantasien løs og lage et (georeferert) sjørøverkart...   

Copyright: Konkylie Data